Cum iti gasesti timp sa iti “alimentezi » blogul atunci cand lucrezi ?

Atunci cand lansam un blog in general, cel mai adesea debordam de entuziasm si sa gasim timp pentru a scrie pe el nu ni se pare greu. Dar de-a lungul saptamanilor sau a lunilor ne putem lasa invadati de problemele zilnice sau de ritmul de zi cu zi si chiar ne simtim obositi sau supraincarcati…

Si ajungem pana la urma sa ne intrebam cum vom reusi sa scriem cat mai des articole de calitate pe blog.

Trebuie sa arati bunavointa fata de tine insuti. Daca esti stresat, obosit sau chiar epuizat, nu ai cum sa scrii un articol bun. In perioadele de oboseala trebuie sa fim cat mai prudenti si sa nu scriem un articol mai superficial.

Un blog este tinut de o fiinta umana si si poate deci sa treaca prin perioade mai grele, la fel ca si el. Nu te invinovati deci si nu fii dur cu tine insuti deoarece vei regasi din nou limina de plutire.

Vezi si:  Fondurile europene pentru deschiderea unui loc de joacă: 4 lucruri pe care e bine să le știi

Trebuie sa iti restabilesti sau sa revezi prioritatile. Un blog nu se rezuma doar la articolele pe care le scrii. Exista o multime de alte activitati pe care le poti face pe langa el. Daca nu reusesti sa iti gasesti timp pentru articole, cel mai bine repui scrierea de articole in centrul preocuparilor tale. De exemplu – trebuie sa pui problema astfel- chiar are rost sa regandesti designul sau atunci cand stii foarte bine ca nu ai timp sa il « alimentezi » cu articole?

Tine cont de planningul pe care il stabilesti. Fie ca tii un blog pentru o firma, fie ca ai un blog de amator, cu siguranta ca exista anumite perioade in care ai mai mult timp. O zi a saptamanii in care nu esti atat de incarcat sau un moment al zilei in care nu esti intrerupt.

Si daca nu iti gasesti destul timp in viitorul apropiat, poti incerca sa inviti alte persoane sa scrie la tine pe blog. Si daca nu reusesti sa te organizezi, nu uita ca nu esti singurul.

Vezi si:  LinkedIn lanseaza un fond de 25 de milioane de dolari si noi unelte pentru creatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *