Cum poti avea mai multe like-uri pe contul de Instagram?

Vrei sa te bucuri de mai multe like-uri pe contul tau de Instagram, dar nu stii cum sa faci? Din fericire pentru tine, exista unele trucuri la care poti apela, foarte usor de urmat. Deci te poti bucura cat ai zice peste de cea mai mare popularitate pe Instagram si de o multime de mici inimioare in nuante de roz.

Poate ca stii, poate ca nu stii asta, dar exista o multime de tehnici mai mult sau mai putin eficiente pentru a creste scorul pe Instagram. Pe langa abonatii tai obisnuiti, aplicatia are o multime de profiluri gata sa iti dea like la poze, atata timp cat sunt reusite sau estetice. Sau sa raspunda unei nise precise.

Posteaza mai multe selfie-uri. Un studiu realizat pe 1,1milioane de poze de pe Intagram, a ajuns la concluzia ca un selfie cu tine are cu 38% mai multe sanse decat alta orice poza sa obntina mai multe like-uri.

Vezi si:  IATA lansează certificatul digital de transport

Fa poze afara. Oamenii reactioneaza mult mai bine la luminozitate si la culori pe contul lor de Instagram. Deci pozele facute afara, in natura mai ales, au mai multe sanse sa obtina mai multe like-uri.

Foloseste filtre originale. Filtrele provenite din alte aplicatii te pot ajuta sa obtii mai multe like-uri. Nu uita ca trebuie sa eviti filtrul Valencia. Atunci cand vine vorba despre filtre care te vor ajuta sa obtii mai multe lik-euri, pe Wilow ar trebui sa te bazezi.

Limiteaza folosirea de hashtaguri. Numarul de hastaguri acceptate pe un cont de Instagram este de sapte. Alege deci bine filtrele pe care le vei utiliza.

Abuzeaza de #NoFilter. Pozele de pe Intagram combinte cu acest hashtag obtin in  medie mai multe like-uri.

Alege sa iubesti nuanta de albastru. Da pozele cu aceasta nuanta obtin in medie cu 25% mai multe like-uri. Piscina, mare, ocean… iata un trio castigator.

Vezi si:  S-a nascut Threads si moare Twitter ? Parerile specialistilor sunt impartite

Ultimele stiri din acest domeniu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *