Dell anunta noi laptopuri pentru dezvoltatori

Cu putin timp inainte de IFA 2019, Dell prezinta un anumit numar de laptopuri noi precum si o actualizare a popularului si apreciatului XPS 13. Versiunea actualizata a XPS 13 include de acum inainte procesorul Intel Core U a 10-a generatie, in acelasi format ca si cel folosit pentru a ajuta perifericul sa isi pastreze pozitia de cel mai mare laptop de 13 inchi din categoria sa.

Noile procesoare Intel Comet Lake sunt centrate pe putere si asigura performante ridicate. Procesoarele seriei U pot avea pana la 6 nuclee si 12 threads, cu pana la 12 MB cache, viteza de accelerare mono nucleu pana la 4,9 GHz si beneficiaza de pana la 4 porturi Thunderbolt 3.

Conectivitatea va fi in egala masura ameliorata datorita unui nou modul Killer AX1650 (2X2) bazat pe Wi-Gi 6 de la Intel care va oferi o conectivitate fara fir de trei ori mai rapida decat generatia precedenta.

A noua generatie de XPS 13 Developper Edition va beneficia de aceiasi compusi interni dar, deoarece aceste noi laptopuri sunt destinate in special dezvoltatorilor, vor fi dotate cu un sistem de explorare UBuntu 18.04 in timp ce XPS 13 standard va folosi Windows 10.

Vezi si:  Cum poți administra eficient procesele HR cu ajutorul unui software?

Vostro 14 si 15 5000. Micile companii au nevoie de laptopuri fiabile, securizate si de un pret atragator. De aceea, Dell a anuntat in egala masura faptul ca noile sale laptopuri Vostro 14 si 15 5000 vor raspunde in totalitate la aceste nevoi. Noile laptopuri Vostro ale societatii vor permite utilizatorilor sa duca la bun sfarsit pana si cele mai dificile sarcini datorita placii video NVIDIA GeForce MX250. In materie de securitate aceste laptopuri vor beneficia de un procesor de securitate TPM 2.0 si de un senzor de amprente digitale care permit securizarea datelor in caz de deplasare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *