Dupa o serie de incidente tehnice si o comunicare perceputa drept aroganta, Tesla are probleme in China

Campioana in materie de masini electrice, Tesla si-a pierdut privilegiile in fata autoritatilor si consumatorilor chinezi si vanzarile sale au scazut cu pana la 27% din luna aprilie.

Nimic nu pare sa mai mearga pentru Tesla in China. Dupa o serie de incidente tehnice, campioana in materie de masini electrice a pierdut increderea clentilor din piata care ocupa locul doi in lume, China. In luna aprilie, vanzarile sale au scazut cu 27%. Si aceasta tendinta nu pare sa se redreseze prea devreme. Dupa ce a agasat puternic consumatorii chinezi, Tesla si-a atras neincrederea autoritatilor care, pana in acel moment au apreciat masinile lui Elon Musk, considerandu-le o modalitate de a favoriza dezvoltarea masinilor electrice in China.

Problemele au inceput deja din luna ianuarie a anului 2021, drept urmare, de la debutul anului. Clientii au inceput sa se planga pe retelele sociale dupa o serie de incidente tehnice: o baterie care ia foc brusc, accelerari bruste sau frane care nu reactioneaza.
Accidentele, care au inceput sa survina inca de anul trecut, au inceput sa se acumuleze in luna februarie.

Vezi si:  "Micii boşi" - copii de 1 an, actionari la firme cu rulaj de miliarde de euro

Franele nu mai functioneaza

Insa compania lui Elon Musk nu este cunoscuta pentru modestia sa, nu este deloc caracterizata de modestie. In 2020, dupa explozia unei baterii, Tesla acuza curentul furnizat de catre State Grid, un furnizor de electricitate, inainte de a-si prezenta scuzele oficiale fata de compania de Stat. In 2020, autoritatile au cerut companiei Tesla sa ceara 29 193 de vehicule importate din Statele Unite ale Americii pentru o problema aparuta la suspensii. Tesla s-a executat fara probleme in acest caz insa raspunde ca aceasta problema vine din cauza ca soferii au abuzat de masini. In ciuda avertismentelor autoritatilor din luna februarie, Tesla inca ramane pe pozitii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *