Viewst: o unealta no-code pentru a crea publicitate de calitate

O aplicatie intuitiva, care permite crearea de publicitate, bannere HTML, fara sa fie necesare competente in acest domeniu.

Pentru a promova un produs, un serviciu sau o oferta, un lucru comun este acela de a lansa campanii publicitare. Pentru acestea din urma efectul vizual este important. Fara cunostinte tehnice sau grafice, crearea de spoturi publicitare se poate transforma rapid intr-o angoasa.
Viewst este o aplicatie extrem de usor de folosit care permite crearea de publicitate de calitate, fara sa fie nevoie sa ai competente in materie de design sau in codare. Viewst reprezinta o alternativa potrvita la unelte precum Bannersnack sau BannerBoo.

Creeaza publicitate fara cunostinte tehnice

Pe ecranul principal, toate publicitatile create sunt disponibile si aici este posibila crearea unui nou proiect. Pentru a crea o publicitate, trebuie, intai si intai sa alegi formatul publicitar dorit: display, social media, video…diferite marimi sunt disponibile de fiecare data, in functie de format. Este, in egala masura posibil, sa creezi spoturi publiciare in dimensiuni personalizate.

Vezi si:  Turiștii sosiți în România au cheltuit, în medie, 520 de euro de persoană

Apoi trebuie sa alegi un template pe care este de ajuns sa il modifici sau sa creezi un template de la zero. In ambele cazuri ai parte de toate elementele: text, imagini, CTA si altele pot fi modificate si redimensionate. Modificarile se fac deosebit de usor si este posibil sa adaugi elemente cu drag&drop.

Viewst este o aplicatie platita pe care este posibil sa o obtii pe viata cu doar 49 de dolari. In functie de nevoile tale, ai mai multe oferte la dispozitie. Oferta de 49 de dolari in loc de 348 de dolari permite exportarea a 50 de clipuri video si GIF-uri pe luna, eliminarea fndalului a 150 de imagini pe luna si profitarea de un numar nelimitat de proiecte, importarea si exportarea de Photoshop…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *