Aplicații pe care trebuie să le încerci vara asta

william-hook-9e9PD9blAto-unsplash(2)

william-hook-9e9PD9blAto-unsplash(2)Aplicațiile mobile împreună cu telefonul sunt una dintre cele mai utile combinații ale prezentului. Având în vedere cât de multe lucruri te ajută să faci și cât timp îți permit să economisești, ele sunt un instrument de încredere în orice sezon. Cu toate acestea, există o serie de aplicații pe care le poți încerca în special pe durata verii. Ele au menirea de a te ajuta cu organizarea anumitor sarcini. În rândurile de mai jos găsești câteva aplicații care te vor ajuta să te bucuri de o vară excelentă.

Aplicații de navigație

Vara este momentul prielnic pentru a pleca într-o călătorie. Din moment ce vremea te îndeamnă la o escapadă la mare sau într-un alt oraș cu aer pitoresc, ar fi cazul să-ți pregătești și telefonul, precum și celelalte dispozitive.

Dacă vara aceasta pașii te vor purta pe meleaguri străine și nu numai, ar fi bine să ai pregătită aplicația Google Maps. Hărțile online sunt de mare folos când ești în căutarea unei anumite străduțe sau chiar a hotelului la care vei fi cazat.

În unele situații este ușor să întrebi localnicii, însă există și situația când bariera lingvistică te împiedică să faci acest lucru. În plus, în momentul în care conduci într-o țară străină este mult mai ușor să urmărești o hartă pe care o ai la îndemână, în loc să ceri indicații pietonilor.

Vezi si:  BlackBerry și-a încetat existența

Divertisment de calitate

Există multe aplicații care te ajută să ai parte de o experiență distractivă. Cu toate acestea, nu toată lumea își dorește să încerce să recreeze dansuri de pe TikTok sau să se uite la tutoriale pe YouTube cât e ziua de lungă.

Poate vrei să încerci ceva diferit, o activitate care îți pune mintea la încercare. În acest caz, poți pur și simplu să găsești o aplicație bună pe care să joci șah sau chiar mai mult Sudoku și jocuri de puzzle. Sau poți chiar încerca o aplicație de poker, o activitate care îți stimulează mintea și te face să te gândești la următoarea ta mișcare.

Cărți mobile

shayna-douglas-ggfKh9JYvCI-unsplash

Probabil unul dintre cele importante beneficii pe care tehnologia le oferă în prezent este posibilitatea de a lua cu tine cărțile preferate peste tot, în format electronic.

În momentul în care mergi în vacanță și ai bagajul plin de haine, cărțile sunt ultimul lucru la care te gândești. Moment în care aplicația Kindle e-reader te scoate din încurcătură.

Data viitoare când mergi la plajă sau să te plimbi pe străzile înguste din Veneția, nu va trebui să cari cu tine cărți. Tot ce ai de făcut este să-ți iei tableta sau chiar telefonul mobil și să te bucuri de o lectură relaxantă oricând dorești.  

Vezi si:  Tipuri de scule electrice in functie de destinatia lor

Muzică de fundal

Pentru multă lume muzica este o formă de exprimare a artei care ajută și la relaxare. Dacă tot mergi în vacanță, ar fi bine să-ți pregătești din timp lista de redare de pe Spotify.

Avantajul acestui tip de aplicație este faptul că dacă nu ai inspirație pentru a face acest lucru, poți alege un playlist deja creat. Fie că îți place muzica rock, pop sau muzica anilor ’70, sigur vei găsi ceva pe placul tău.

Șederea ta la plajă va fi mult mai plăcută datorită unei astfel de aplicații. În plus, chiar și în momentele de relaxare poți apela la un fundal sonor de calitate.

Cele mai interesante evenimente

Dacă tot ai câteva zile sau săptămâni libere la dispoziție, ar fi ideal să încerci lucruri noi. Fie că mergi în vacanță sau rămâi acasă, o aplicație de tipul Eventbrite te va ține la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău.

Varietatea evenimentelor începe de la concerte de muzică live până la evenimente cu mâncare stradală sau târguri de bere. Această aplicație, la fel ca Facebook, te ajută să descoperi cu ușurință evenimentele care au loc în zona ta și poate chiar să cunoști persoane noi.

Poți chiar să schimbi zona pentru a descoperi evenimente care vor avea loc în zona pe care intenționezi s-o descoperi. Cu alte cuvinte, nici nu mai trebuie să-ți faci planuri, sigur vei găsi ceva pe placul tău.

Vezi si:  Acer versus restul. De ce am ales totuşi un laptop Acer în 2023?

Descoperă frumusețile naturii

Dacă ți-ai propus ca vara aceasta să petreci mai mult timp afară, atunci AllTrails este aplicația potrivită pentru tine. Acest instrument de încredere îți va purta pașii pe cele mai interesante cărări și te va face să descoperi frumuseți pe care nu credeai vreodată că vei ajunge să le vezi cu ochii tăi.

Aventura include plimbări cu bicicleta, dar și simple escapade prin natură. Totul depinde de dispoziția ta și de felul în care ai de gând să-ți petreci vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *