BlueAir are 17 zboruri săptămânale spre Grecia, în această vară

Blue Air operează 17 zboruri săptămânale directe între România şi Grecia în cadrul orarului de vară 2021, preţul biletelor începând de la 19,99 euro/segment, informează operatorul aerian low-cost într-un comunicat.

Blue Air zboară către cinci destinaţii greceşti, respectiv de la Bucureşti la Atena, Heraklion, Rodos, Mykonos şi Zakynthos şi de la Bacău la Atena. În preţ sunt incluse taxele şi o schimbare gratuită.

„Ca parte a strategiei sale de poziţionare ca primă opţiune de transport aerian ultra-low-cost a românilor, Blue Air se concentrează pe extinderea reţelei sale şi pe furnizarea de conexiuni eficiente cu destinaţii de interes major atât pentru segmentul de agrement, cât şi pentru cel de afaceri, la cele mai accesibile tarife de călătorie”, se menţionează în comunicat.

Pentru prima dată în cei 16 ani de operare, Blue Air a lansat un serviciu zilnic direct Bucureşti-Atena şi două zboruri pe săptămână Bacău-Atena, alocând deopotrivă o parte semnificativă a capacităţii sale de agrement de la Bucureşti către Grecia în această vară, prin introducerea de două servicii pe săptămână spre patru insule greceşti din topul preferinţelor turiştilor.

Vezi si:  British Airways se gândește să își vândă sediul central

5 zboruri spre Atena

Blue Air conectează Grecia cu toate regiunile din România prin intermediul a 5 zboruri de conexiune între Atena şi 5 oraşe cheie din România (via Bucureşti Otopeni): Cluj Napoca, Iaşi, Oradea, Suceava, Timişoara.

„Suntem încântaţi de lansarea reţelei noastre spre Grecia în acest an, deoarece aceasta reprezintă o piaţă foarte solicitată de clienţii noştri. Începând cu vara aceasta, Blue Air nu numai că lansează primul său serviciu direct către Grecia, dar devine si cea mai mare companie aeriană între cele două pieţe în beneficiul clienţilor noştri care se pot bucura acum de mai multe opţiuni de călătorie la preţuri accesibile începând de la 19,99 euro”, a spus Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Compania operează avioane tip Boeing 737 şi are o echipă formată din peste 1.000 de profesionişti. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Vezi si:  Mobilier pentru birouri în pas cu noile trenduri la Aosom găsești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *