Casa-mama Pizza Hut si KFC a deschis un restaurant nou odata la doua ore anul trecut

Vanzarile firmelor apartinand grupului Yum Brands, casa-mama pentru Pizza Hut si KFC au inregistrat progrese imense in anul 2021.
Fast-food-ul mai are multe de spus. Yum Brands este lider mondial in domeniu si toate marcile sale au avut parte de cresteri ale vanzarilor in 2021: + 11% pentru KFC si Taco Bell, +7% pentru Pizza Hut. Numai putin de 4180 de restaurante ale grupului s-au deschis in 2021 adica, in medie, un restaurant deschis la doua ore conform Business Insider. Un nou record stabilit de grup. Aceste lansari vin sa completeze cele 53.000 de restaurante ale grupului Yum Bands deja existente in lume.

Presedintele Yum Brands a declarat ca aceste numeroase deschideri stau drept marturie faptului ca are o companie sanatoasa, ca au parteneri franciza competenti, angajati si bine capitalizati. Fast-food-ul continua sa fie pe placul multora in continuare in ciuda inflatiei si preturilor care au crescut in ultima perioada. Cu toate acestea, inflatia a atins un procent de 7% in America, un record din anul 1982.

Vezi si:  De sase ori mai ieftina decat cea de la Apple, noua casca Meta mizeaza pe jocurile video

Strategia Taco Bell se concentreaza pe oferte online sau meniuri limitate in timp, mai scumpe, cu o disparitie progresiva si discreta a optiunilor mai scumpe.

Cererea nu a scazut, chiar din contra. Este si cazul altor companii din domeniu. Starbucks a deschis 1200 de locatii in anul 2021 si mizeaza pe 2000 de noi restaurante anul acesta. Acelasi lucu este valabil si in cazul McDonalds. 650 de restaurante deshise si un proiect de 1800 de noi restaurant deschise in 2022 din care unele in Statele Unite ale Americii, un fenomen rar intalnit in ultimii ani.

In Romania, in cadrul planului negociat cu Yum!, investitia in remodelarile restaurantelor deja existente se ridica la suma de 3,8 milioane de euro. Ramane de vazut cate restaurante se vor deschide si la noi anul acesta.

Sursa: https://www.capital.fr/entreprises-marches/la-maison-mere-de-pizza-hut-et-kfc-a-ouvert-un-nouveau-restaurant-toutes-les-2h-lan-dernier-1428299

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *