Paypal lanseaza serviciul sau de criptomonede

Utilizatorii britanici de Paypal pot de acum inainte, cumpara, detine sau vinde criptomonede, prin intermediul unui site web. Si acesta este doar inceputul.

Paypal lanseaza deci serviciul sau de criptomonede in Regatul Unit

Gigantul American pentru plati online a declarat recent ca va permite clientilor sau britanici sa cumpere, sa detina sau sa vanda criptomonede incepand cu aceasta saptamana.

Utilizatorii Paypal vor putea incepe sa cumpere sau sa vanda criptomonede incepand cu o lira. Dar, totusi, platile nu pot sa fie direct facute in Bitcoin sau alte criptomonede. In loc de asta, critomoneda va trebui sa fie vanduta in moneda traditionala si valoarea sa va putea sa fie folosita mai apoi pentru a putea fi facute cumparaturi.

Vezi si:  Tokai Tokyo investeste 4,6 milioane in schimbul de criptomoneda Huobi

Principalele criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin si Bitcin cash sunt disponibile

Serviciul de criptomonede pentru Regatul Unit este prima expansiune internationala din oferta Paypal in ceea ce priveste monedele digitale. Dupa ce acest lucru a fost lansat initial in State, in octomobrie 2020.

De atunci, clientii americani, pot sa detina sau sa cumpere si sa vanda bitcoins si cateva alte monede. Restrictia este ca acesti client nu pot sa scoata aceste criptomonede din sistemul Paypal de exemplu, intr-un cold wallet.

Acest lucru a mers de exemplu, foarte bine in State. A declarat Jose Fernandez da Ponte pentru CNBC, adica directorul general blockchain, cryipto sau alte monede digitale pentru Paypal.

Paypal spera ca aceasta initiativa va incita mai multe persoane sa expoloreze lumea minunata a criptomonedelor. Acest lucru ar trebui sa deschida o multime de noi oportunitati pentru propriile sale servicii de plata.

Noul serviciu Paypal va oferi noilor veniti un bun punct de plecare

Paypal are proiecte si mai ambitioase. Dupa Regatul Unit si America, Paypal vrea sa isi extinda serviciile si in alte tari. Si se va vedea cum se comporta piata si unde se va ajunge.

Vezi si:  “Regele criptomonedelor” a fost arestat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *