Descopera echipamentele sportive pentru femei ale lui Alexandru Vlad

Descopera echipamentele sportive pentru femei ale lui Alexandru VladAlexandru Vlad  este un antreprenor cu experienta in vanzari si in publicitate. Acesta a pus bazele unui brand de echipamente pentru sport care sunt destinate femeilor.  A investit in aceasta afacere a sa 20.000 de euro. Mai mult de atat acesta a ajuns sa produca piese dub brandul The Women`s Locker.

     Iata mai multe detalii despre afacerea acestuia

„Primii germeni ai poveştii au înce­put să încolţească încă din 2015, când am des­coperit plăcerea alergatului, bună­starea pe care ţi-o oferă fiecare sesiune de mişcare. Povestea The Women’s Locker începe să se contureze din 2017. Totul a început din dorinţa de a face mai mult decât jobul 9-17“,  povesteste Alexandru Vlad.

Initial acesta s-a concentrat pe huse din materiale antibacteriene pentru pantofii sport si pentru producatori de textile.  Acceseaza https://www.redupedia.ro/reduceri/electrocasnice-mari pentru a descoperi tipuri de electrocasnice pe care le poti cumpara in aceasta perioada cu un discount consistential pe langa aceste modele de echipamente sportive.

„Investiţia cea mai mare a fost nece­sa­ră pentru echiparea atelierului din Bucureşti şi crearea liniei de producţie necesare echipamentelor sportive, dez­vol­tarea produselor şi a colecţiilor şi, nu în ultimul rând, tot ce înseamnă înre­gistrare brand şi imagine“,  mai spune acesta.

Vezi si:  Hackeri nord-coreeni au furat informatii sensibile

Site-ul oficial al acestei companii a fost deschis pe data de 1 ianuarie  iar in primele sase luni, The Woman`s Locker a ajuns sa vanda produse de 4.000 de euro.

„La numai trei luni de la lansare, totul avea să se schimbe. Totuşi, perioada de lockdown a venit cu mai mult timp de conştientizare asupra sportului, un trend masiv de antrenamente individuale reali­zate de instructori care arătau tuturor cât de simplu este să te antrenezi în confortul şi liniştea căminului tău.“ a mentionat Alexandru.

In ceea ce priveste promovarea, Alexandru avea in plan sa organizeze antrenamente de grup pentru Yoga, Pilates, Hiit dar, din cauza pandemiei a fost nevoit sa mute totul online.

Totul in aceasta afacere se face in Romania, de la concept, design, tipare pana la prototipuri si productie. „Ne-ar plăcea foarte mult să existe şi în România fabrici de ţesături tehnice, astfel încât să putem realiza un produs 100% românesc şi cu care să putem dezvolta materiale dedicate, însă în lipsa lor suntem obligaţi să importăm materialele de la fabrici specializate din Europa.“ a mai mentionat Alexandru.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *