Descopera echipamentele sportive pentru femei ale lui Alexandru Vlad

Descopera echipamentele sportive pentru femei ale lui Alexandru Vlad

Descopera echipamentele sportive pentru femei ale lui Alexandru VladAlexandru Vlad  este un antreprenor cu experienta in vanzari si in publicitate. Acesta a pus bazele unui brand de echipamente pentru sport care sunt destinate femeilor.  A investit in aceasta afacere a sa 20.000 de euro. Mai mult de atat acesta a ajuns sa produca piese dub brandul The Women`s Locker.

     Iata mai multe detalii despre afacerea acestuia

„Primii germeni ai poveştii au înce­put să încolţească încă din 2015, când am des­coperit plăcerea alergatului, bună­starea pe care ţi-o oferă fiecare sesiune de mişcare. Povestea The Women’s Locker începe să se contureze din 2017. Totul a început din dorinţa de a face mai mult decât jobul 9-17“,  povesteste Alexandru Vlad.

Initial acesta s-a concentrat pe huse din materiale antibacteriene pentru pantofii sport si pentru producatori de textile.  Acceseaza https://www.redupedia.ro/reduceri/electrocasnice-mari pentru a descoperi tipuri de electrocasnice pe care le poti cumpara in aceasta perioada cu un discount consistential pe langa aceste modele de echipamente sportive.

Vezi si:  2024: catre un an dominat de inteligenta artificiala

„Investiţia cea mai mare a fost nece­sa­ră pentru echiparea atelierului din Bucureşti şi crearea liniei de producţie necesare echipamentelor sportive, dez­vol­tarea produselor şi a colecţiilor şi, nu în ultimul rând, tot ce înseamnă înre­gistrare brand şi imagine“,  mai spune acesta.

Site-ul oficial al acestei companii a fost deschis pe data de 1 ianuarie  iar in primele sase luni, The Woman`s Locker a ajuns sa vanda produse de 4.000 de euro.

„La numai trei luni de la lansare, totul avea să se schimbe. Totuşi, perioada de lockdown a venit cu mai mult timp de conştientizare asupra sportului, un trend masiv de antrenamente individuale reali­zate de instructori care arătau tuturor cât de simplu este să te antrenezi în confortul şi liniştea căminului tău.“ a mentionat Alexandru.

In ceea ce priveste promovarea, Alexandru avea in plan sa organizeze antrenamente de grup pentru Yoga, Pilates, Hiit dar, din cauza pandemiei a fost nevoit sa mute totul online.

Totul in aceasta afacere se face in Romania, de la concept, design, tipare pana la prototipuri si productie. „Ne-ar plăcea foarte mult să existe şi în România fabrici de ţesături tehnice, astfel încât să putem realiza un produs 100% românesc şi cu care să putem dezvolta materiale dedicate, însă în lipsa lor suntem obligaţi să importăm materialele de la fabrici specializate din Europa.“ a mai mentionat Alexandru.

Vezi si:  Platile faciale prind tot mai mult teren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *