Maybelline- glorie în întreaga lume

capitalulMaybelline este brandul numărul 1 de produse cosmetice din lume, datorită succesului financiar dobândit pe parcursul anilor, ale cărui articole sunt vândute în 120 de țări din întreaga lume. Combinând formule avansate din punct de vedere tehnologic cu tendințele modei și spiritul din New York, Maybelline este determinat să ofere remedii inovatoare, accesibile și ușor de utilizat pentru toate femeile. Astăzi, brandul este furnizorul oficial al cosmeticii din New York Fashion Week și alte spectacole de modă din întreaga lume.

Pentru a obține produsele minunate ale acestui brand la prețuri convenabile, accesați site-ul nostru unic Maybelline.

Eye  Makeup

Totul se vede în ochii tăi. Lansează un aspect diferit într-o nouă zi, accentuări dramatice și individualitate. Linii subtile, vibrații fumurii, sprâncene personalizate, tonuri clasice sau culori promițătoare. Colecții de farduri de ochi, dermatograf și rimel concepute pentru a vă transforma imaginea.

Obțineți un efect impresionant al genelor. Noul rimel Falsies Lash Lift oferă o lungime dramatică, volum instantaneu,  care durează toată ziua.

Vezi si:  Blue Air reia zborurile spre 11 țări

Deveniți remarcabilă cu New Hyper Easy Liquid Eyeliner. Pensula cu vârf flexibil și formă hexagonală oferă un control optim și o aplicare ușoară, care durează până la 24 de ore.

Definiți sprâncenele dvs. rapid și ușor, sculptate într-un minut cu noul remediu Brow Fast Sculpt! Disponibil în șapte nuanțe diverse.

Descoperiți paleta de farduri pentru ochi cu 16 nuanțe Nudes Of New York Palette, concepute pentru a flata toate tonurile pielii. Aceasta este inspirată de diversitatea megapolisului american.

Face Makeup

Crearea unui ten perfect e posibilă. Fundații fabuloase, blush, corector, primer, farduri, highlighterul vă ajută să realizați machiajul dorit și să conturați farmecul chipului dvs.

capitalul.rophoto1

O hidratare rezistentă timp de 12 ore este inclusă în componența Dream Radiant Liquid Hydrating Foundation. Pielea arată vizibil hidratată, fină și radiantă.

Faceți cunoștință cu prima noastră cremă cu gel pentru o față senzuală! Această formulă de blush Cheek Heat pe bază de apă este facil de aplicat, emite cantitatea potrivită de consistență pentru o strălucire catifelată, roză.

Vezi si:  Măsuri în sprijinul antreprenorilor

Lip Makeup

Lăsați buzele să vorbească despre gama produselor Maybelline! Găsește-ți rujul roșu perfect și creionul contur potrivit, colectează fiecare dintre nuanțele noastre de luciu de buze exclusiv sau tratează-le cu balsamurile care vindecă, protejează și înfrumusețează.

capitalul

Alegeți o culoare crocantă și vibrantă a buzelor cu rujul Color Sensational The Creams Lipstick. Patruzeci de nuanțe senzaționale oferă sentimente revigorante datorită formulei sale infuzate cu unt de shea.

Misiunea Maybelline este de a oferi oricărei femei produse cosmetice inovatoare, accesibile, care se aplică fără efort. Înzestrat cu glamourul și energia orașului New York, prin inovații de top în domeniul machiajului și lookuri de ultimele tendințe, preluate atât de pe podiumuri cât și din viața cotidiană, brandul oferă femeilor de pretutindeni puterea de a-și exprima acel „ceva” caracteristic.

Ca autoritate renumită în domeniul culorilor, compania făurește poveşti cu nuanțe sezoniere în cele mai trendy tonuri ale anotimpurilor. Femeile se simt mai frumoase, își cunosc personalitatea și potențialul.

Vezi si:  Cat costa sa deschizi o firma?

Toate aceste argumente demonstrează rezultatele pozitive ale companiei pe piața de produse, iar pentru că asigură calitate și eficiență în utilizare, vânzările cresc considerabil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *