Zboruri pornind de la 666 de euro pentru românii care călătoresc în SUA

Românii care doresc să călătorească în Statele Unite ale Americii în această iarnă vor putea alege unul dintre zborurile operate de Air France, la preţuri începând de la 666 euro pentru un bilet de avion Bucureşti – New York şi retur, informează un comunicat al companiei.

„Începând din 8 noiembrie 2021, călătorii internaţionali vaccinaţi, inclusiv cetăţenii europeni, vor putea zbura din nou spre SUA. Decizia de ridicare a restricţiilor de călătorie, care se aplicau de peste 18 luni, a dus la o creştere semnificativă a rezervărilor la Air France, în special pe rutele New York, Miami şi Los Angeles, pentru călătoriile din noiembrie şi pe toată perioada sărbătorilor de iarnă”, se arată în comunicat.

În această perioadă, Air France va relua zborurile din Paris – Charles de Gaulle către Seattle (3 zboruri pe săptămână începând cu data de 6 decembrie), după ce a suspendat această rută încă de la începutul pandemiei Covid. De asemenea, va relua ruta obişnuită Paris – Papeete, via Los Angeles (3 zboruri săptămânale între Los Angeles şi Papeete începând cu data de 11 noiembrie 2021) şi va inaugura o nouă rută între Pointe-Ă -Pitre şi New York JFK (2 zboruri săptămânale începând cu data de 24 noiembrie 2021).

Air France va asigura în această iarnă 11 destinaţii în Statele Unite ale Americii: New York-JFK, cea mai mare bază internaţională a companiei aeriene, Boston, Washington DC, Detroit, Atlanta, Chicago, Miami, Houston, Seattle, San Francisco şi Los Angeles, cu până la 122 de zboruri săptămânale.

„Între momentul actual şi sfârşitul lunii martie 2022, compania plănuieşte să revină la o capacitate care să corespundă cu aproximativ 90% din cea din 2019, în comparaţie cu cea de 50% din vara lui 2021. Această direcţia va implica adăugarea de frecvenţe către anumite destinaţii, inclusiv New York (de la 3 la 5 zboruri zilnice), Miami (de la 7 la 12 zboruri săptămânale) sau Los Angeles (de la 12 la 17 zboruri săptămânale)”, se menţionează în comunicat.

Air France oferă în prezent bilete flexibile pentru călătoriile de până la 31 martie 2022. Clienţii îşi pot modifica rezervarea în mod gratuit sau pot solicita un voucher de credit rambursabil dacă nu mai pot/doresc să călătorească.

Potrivit sursei citate, românii care îşi doresc să călătorească în Statele Unite ale Americii vor plăti preţuri începând de la 666 euro pentru un bilet de avion Bucureşti – New York şi retur, 889 euro pentru un bilet de avion Bucureşti – San Francisco şi retur şi 768 euro pentru un bilet de avion Bucureşti – Miami şi retur. Toate zborurile enumerate includ o escală pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *