WizzAir vrea să angajeze 4.600 de piloți

Operatorul aerian Wizz Air intenţionează să angajeze 4.600 de piloţi până în anul 2030, iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv intensifică programul de recrutare şi de formare de piloţi în cadrul companiei, potrivit unui comunicat al companiei Wizz Air.

Operatorul aerian a instruit deja peste 150 de noi piloţi care au debutat pe zborurile din această vară şi îşi propune să recruteze alţi cel puţin 300 de piloţi până la finalul acestui an.

Piloţii interesaţi să lucreze la Wizz Air vor opera aeronavele Airbus A320 şi A321 care compun flota companiei şi vor deservi cele peste 800 de rute operate de companie, către 191 de destinaţii din 49 de ţări.

O flotă de 142 de avioane

Compania aeriană Wizz Air are în prezent o flotă de 142 de aeronave, pe care intenţionează să o mărească de cel puţin trei ori în următorii 10 ani, potrivit obiectivelor firmei cu sediul în Ungaria.

Wizz Air acceptă solicitări de înscriere din partea căpitanilor experimentaţi şi a primilor ofiţeri, precum şi a celor fără experienţă de zbor, graţie programului Wizz Air Pilot Academy, care le oferă piloţilor aspiranţi oportunitatea de a obţine o licenţă comercială.

Vezi si:  Nu vom avea petreceri de Crăciun, dar angajatorii încă au variante să își recompenseze angajații

Persoanele interesate de posturile de piloţi pot aplica pe site-ul companiei.

În afara recrutării de piloţi, compania aeriană Wizz Air continuă să angajeze membri ai echipajului de bord, în cadrul celor 43 de baze.

Compania aeriană low-cost Wizz Air operează o flotă de 142 de aeronave Airbus A320 şi A321. În perioada 31 martie 2020 – 31 martie 2021, un număr de 10,2 milioane de pasageri a călătorit cu Wizz Air, potrivit companiei care are sediul la Budapesta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *